Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /home/qposoft/public_html/EXTERNAL_SITES/ffsrb.rs/include/PHPMailer/PHPMailerAutoload.php on line 45
FFSRB / Kontakt
Kontakt

O nama

Sajt www.ffsrb.rs nastao je kako bi pratio niže fudbalske lige, škole fudbala, ali i kako bi promovisao klubove u tim ligama.

Sajt www.ffsrb.rs zamišljen je kao sajt na kome će svaki klub imati svoj kutak koji će biti upotpunjen klubskim informacijama, slikama terena, slikama igrača, uprave klubova, kao i kratka istorija klubova koja se ne sme zaboraviti. Na jednom mestu naši posetioci mogu pogledati raspored budućih utakmica, rezultate već odigranih, kao i strelce, crvene i žute kartone na svim odigranim utakmicama.

Kao urednici ovog sajta, želimo redovno da obaveštavamo posetioce o stanju i novostima u nižim ligama.Redovno ćemo objavljivati intervjue sa svim klubovima, najboljim i najmlađim strelcima, mladim i perspektivnim igračima koji će u razgovoru sa nama imati priliku da izraze svoje stavove, ciljeve, ambicije... Sajt Fudbalski Fanatici Srbije postoji upravo zbog zaljubljenika u fudbal koji bez obzira na godine žele da budu deo ove fudbalske priče.